Wednesday, November 6, 2013

TRIP TO SINGAPORE 3 DAYS 2 NIGHT (part 3)

hari ketiga ni before naik flight ktrunk habiskan masa dekat area Sentosa...
nak pegi USS ke...underwaterworld ke..4d adventure ke..cable car+bird park+butterfly...x kesah la ape2 krunk nak.. 

nak senang just naik Sentosa Express...$$$$ 4 dollar ... and smpai sana siap ad bus lagi yang akn hntr krunk pegi mana2.....habis cerita...x payah nk fikir byk2...


 ni dekat underwaterworld.okay ...tp dkt KLCC kita pun ade...sama best jugak..so better krunk pegi KLCC
                                 yang bezanya dekat sini ade pink dolphin..mana?? jap nk tunjuk

bukn ini

ni die pink dolphin..nmpak la jgk pink die..bukan pink pkat taw..erkk

couple la konon tu

x smpt tgok Merlion yg betul ni pun jdilaa



ok bye3 sentosaaaa~~~


dekat Changi airport..best gile ad tmpat booth utk tgkap gmbr and edit..boleh post FB lgi

sedap jgk tp knpe x pnh tgk dkt malaysia..tanda made from malaysia


habis masa online fb..tgk tv

rehat kaki...free je dekat sini


ok bye3 Singapore..thx for such lovely experience

4 comments:

Fanara Levyu said...

seronoknya pergi singapore :)

Ainaa~ said...

aahhh,,,,seronok harap dapat pegi jauh lagi :D

Atiqah Wadiah said...

Nk bawa balik pink dolphin tu blh?hehe

Ainaa~ said...

hehheheh...kalau boleh bwak balik boleh bukak zoo kat mlesia ni:D